Kvalitet & Historie

Ballauff Pindevæv Siden 1872

Familievirksomheden Ballauff, beliggende i Paris, har siden 1872 produceret pindevævsproduktet, som stadig i dag bruges til rullegardiner, foldegardiner, panelgardiner og solafskærmning i ovenlysvinduer. Virksomheden drives i dag af brødrene Olivier og Emanuel Cointement, der er femte generation.

Håndværk & Tradition

Produktionen foregår efter gamle traditioner, hvor alt produceres fra bunden, lige fra opskæring af træ, der senere sammenstykkes til Pindevævsgardiner på fabrikkens væveri, og til sidst indfarvning.

Kvalitet & holdbarhed

Resultatet af denne proces er de bedste pindevævsgardiner af enestående håndværksmæssig kvalitet. Oprindeligt blev pindevævsgardinerne fra Ballauff brugt som udendørs solafskærmning, derfor er kvalitet af træet/pindevævet så godt, at de stadig kan bruges udendørs. I Danmark anbefaler vi derfor de originale pindevævsgardiner fra Ballauff også til væksthuse / orangerier, udestuen og sommerhuset.

Fabrikken i Paris

Fabrikken i Paris er fra 1872. Maskinerne og produktionen foregår stadig på samme måde. De FSC godkendte træfinér plader skæres til 0,5 og 1 cm brede lameller. Derefter væves der og sidst overfladebehandling. Det kan være lak eller farve. Selv betjeningstrådene bliver viklet på fabrikken i Paris. Fabrikken er stadig familieejet.

Se galleriet og bliv imponeret